Přeskočit na hlavní obsah

Dětský identifikační náramek (zdarma)

 S náramkem se neztratím!

Každý z nás, rodičů určitě alespoň jednou zažil nepříjemnou chvilku, kdy se nám dítě ztratí z dohledu. 

Takovéto úzkostlivé sevření žaludku, strach a paniku si nedávno prožila má kamarádka, které se takto zatoulalo dítě v zábavném parku. 

Celou čtvrthodinu dítě zoufale hledala, vyptávala se ostatních, zda jej neviděli, až ho našla uplakaného na lavičce vedle cizí paní, která s ním trpělivě čekala až se maminka objeví. Dítě vědělo, jak se jmenuje, ale telefonní číslo ani adresu neznalo. V tomto případě naštěstí vše dobře dopadlo, ale tento nepříjemný zážitek v člověku zůstane jistě napořád. 

Jak takovéto situaci předejít? Jelikož jsou prázdniny a často jezdíme na výlety v podobě návštěv zoologických zahrad, zábavných parků, zámku, apod., připravila jsem pro děti identifikační náramky s roztomilými zvířátky.

Dětský identifikační náramek (zdarma)

Náramky postačí vytisknout (nejlépe na čtvrtku), dopsat jméno, telefonní kontakt a vystřihnout. 

Výhodou je, že si náramky můžete tisknout opakovaně dle potřeby. Děti pak budou mít radost, že je na výlety doprovází pokaždé jiné zvířátko, které je bude na ručičce opatrovat. :-)

Náramek připevněte přímo na ruce dítěte, za pomocí lepidla či oboustranné pásky na místo za přerušovanou linkou. Zaručeně vydrží celý den, máme odzkoušeno. ;-)

PDF předloha je ke stažení jak v barevném provedení zvířátek, tak černobílém. Děti si tak mohou zvířátka vybarvit podle vlastní fantazie. :-)

Stáhněte ZDE

Tak vzhůru na výlety a už žádné ztracené děti a slzičky! ❤️

Mějte krásné léto. ☀️

Komentáře