Přeskočit na hlavní obsah

Kouzelný fotoaparát

 Kouzelný fotoaparát

Již tato neděle 14. února, patří svátku svatého Valentýna, který je dle tradic, zejména pak v anglosaských zemích patronem všech zamilovaných. 💝 Tento svátek se však slaví v mnoha dalších zemích, a je považován jako symbol lásky a náklonnosti mezi partnery.

Přiznám se, že my s manželem tento svátek neslavíme, ale vyčkáváme na květen a tradiční prvomájový polibek pod rozkvetlou třešní. ☺️ 🌸 

Přestože svátek sv. Valentýna neslavím, myslím si, že v této nelehké době, bychom si měli více než kdy dříve projevovat vzájemnou lásku a dělat ostatním radost. Pojďme tedy ten svátek oslavit trošku netradičně. 🤗

Tentokrát jsem pro děti připravila šablonu kouzelného fotoaparátu a filmových snímků. 📸 🤩 🎞 Šablonu postačí vytisknout a do filmových snímků nakreslit různé obrázky, pohádku, příběh, napsat povzbuzující a milé vzkazy, nebo třeba nalepit malé fotografie. Fantazii se meze nekladou! S mou dcerkou Terezkou jsme jeden den tyto kouzelné fotoaparáty vytvářely a musím říct, že nás to moc bavilo. Foťáček ihned darovala své babičce, a ta s velkým nadšením prohlížela obrázky, které ji Terezka namalovala "vyfotila". Já jsem ten svůj věnovala moc milé paní v místním domově seniorů. Musím říct, že dojetí a radost, jakou tento obyčejný papírový foťáček vyvolal jsem nečekala. Díky tomu si i já dlouho ponesu krásný pocit u srdce. 🙏❤️ Rozhodně budeme s dcerkou tyto foťáčky rozdávat i nadále.

Kouzelný fotoaparát

Věřím, že stejný úspěch bude mít foťáček také u vás doma a vykouzlí úsměv každému obdarovanému, včetně samotného tvůrce. ☺️ Děti je mohou věnovat nejen rodičům, prarodičům a kamarádům, ale také starším lidem v domovech seniorů, jako jsem tomu udělala já.

PS: Nezapomeňte foťáčky vybarvit, ať jsou krásně veselé, a ne jako ty klasické černé krabice. 😉 K dokonalosti pak postačí kousek barevné stužky a originální foťák je na světě. Tak, a teď už vzhůru do tvoření.

Kouzelný fotoaparát

Budu se moc těšit na vaše výtvory, které mi můžete zaslat zprávou na Facebooku či Instagramu. 

Šablona je ke stažení ZDE

Mějte se krásně a opatrujte se! ❤️

Komentáře