Přeskočit na hlavní obsah

Poznáváme barvy a tvary - naučná knížka pro předškoláky

 Celé léto jsem usilovně pracovala, abych Vám na konci prázdnin s velkou radostí v mohla představit novou pracovní knížku s názvem Poznáváme BARVY a TVARY. Moc jsem se těšila na Vaše reakce, neb jsem nikde neavizovala, že na této knížce pracuji. 

Podnět na její zpracování přišel od Vás rodičů, na základě častých dotazů, zda plánuji knížku o barvách. Já jsem k tomu přidala ještě tvary, aby byla knížka ucelená. :-)

Již nyní je knížka skladem, ve formátu A4, tištěna na prémiový papír 140g/m2 s krásným, laminovaným obalem. Samozřejmostí je také možnost přikoupit PDF verzi ve zvýhodněném balíčku.

Poznáváme barvy a tvary

Knížka je tradičně rozdělena do několika částí:

  • V hlavním, černobílém rámečku, mají děti za úkol vybarvit vše, co patří dané barvě. V tomto jim pomohou obrázky, které ale nejdříve musí pojmenovat.
  • Dále je vždy čekají dva úkoly s různou výukovou tématikou, a nakonec veselá obrázková říkanka, kterou musí slovy doplnit.
  • Hravou formou výuky se děti perfektně zdokonalí nejen v barvách a tvarech, ale také v logickém uvažování, grafomotorice, rozvoji řeči, zrakovém a sluchovém vnímání.

Knížka je vhodná jak pro předškolní děti, tak pro malé školáčky. Doporučujeme však děti rozvíjet a seznamovat s barvami a tvary již od 3 let.

Více se dozvíte v našem novém e-shopu, kde tradičně nechybí také náhledy všech stránek knížky:

https://www.naucneknihy.cz/poznavame-barvy-a-tvary/

Jako BONUSOVÉ položky jsou ke knížce tentokrát dětské postavičky:

Julinka Matýsek :-) Pevně věřím, že budou dětem skvělými společníky při vyúce (v e-shopu máme i krátké ukázkové video, jak umí pohybovat pusinkou).

Stáhněte si fotonávod skladacích postaviček Julinky a Matýska >>

Doufám, že se Vám a hlavně dětem bude má knížka líbit. ❤️

Komentáře