Přeskočit na hlavní obsah

Vánoční dárek pro děti

Vánoční Dobble s vánočními obrázky

Dnes slavíme zlatou advetní neděli a to znamená, že zapalujeme poslední svíci na adventním věnci. Jak už se děti jistě dozvěděly z mé knížky Čekání na Vánoce , jedná se o svíci andělskou, která představuje pokoj a mír. Této svíci se říká LÁSKA.

Dobble s vánočními obrázky


Dovolte mi, abych se s vámi podělila o můj oblíbený úryvek z Bible, který hovoří o lásce. Pro mě osobně má velmi hluboký význam. Věřím, že stejnou hloubku v něm naleznete i vy, kdo jej neznáte. 

Láska je trpělivá, je laskavá, láska nezávidí, láska se nevychloubá ani nepovyšuje; není hrubá, nehledá svůj prospěch, není vznětlivá, nepočítá křivdy, není škodolibá, ale raduje se z pravdy; všechno snáší, všemu věří, vždycky doufá, všechno vydrží. 

Korinstským 13:4

Děti si jistě poctivě odškrtávají hvězdičky na adventním kalendáři, a tak ví, že Oslíkovi zbývají pouhé 4 dny, než doputuje do Betléma k jesličkám Ježíška. Než se tak stane, připravila jsem pro děti z lásky ❤️ poslední letošní dáreček ve formě zábavné hry Dobble s vánočními obrázky. 

Jedná se o jednoduchou, postřehovou hru pro dva a více hráčů, kterou jsem vytvořila ve dvou verzích. První verze obsahuje 13 karet (koleček) se čtyřmi symboly. Tuto verzi doporučuji pro dětičky od 3 let. 

Vánoční Dobble s vánočními obrázky

Druhá verze je pro starší děti od 5 - 99 let, obsahující 31 koleček se šesti symboly na kartě. Cílem hry je pak co nejrychleji najít dva stejné obrázky na kartě. Pravidla jsou rovněž součástí hry.

Vánoční Dobble s vánočními obrázky

Hrací kolečka postačí vytisknout, vystřihnout a zábava může začít.

Vánoční dobble verze 3+ ke stažení zde >>

Vánoční dobble verze 5+ ke stažení zde >>

Já vám ze srdce přeji ty nejkrásnější Vánoce, plné pohody a klidu, dětem bohatého Ježíška a rozzářená očička. Ze všeho nejvíce vám však přeji spoustu zdraví a Boží lásky, protože této kombinace bylo letos opravdu velmi pramálo.

S láskou, Lucie

Komentáře