Přeskočit na hlavní obsah

Vítej, podzime!

Vítej, podzime! 

Již v úterý, 22.9. přivítáme další roční období a to PODZIM. Ten nám potrvá do 21.12., tedy téměř až do Vánoc. 

Podzim je jedno ze čtyř ročních období, které mám, až na pár výhrad moc ráda. Příroda se nádherně zbarvuje do všech odstínů barev, rána bývají chladnější a některé dny zase uplakanější, ale i to má své kouzlo. Takové zamuchlání se pod deku s dětmi u hezké knížky nebo pohádky také není k zahození, viďte? 🥰 Věřím ale, že nás ještě čeká krásné babí léto, které doslova vyzývá k podzimním procházkám a aktivitám s dětmi.

Letos jsem se na podzim trošku připravila a vytvořila pro děti seznam podzimních aktivit. Můžete si jej níže stáhnout ZDARMA, dětem vytisknout, připevnit na lednici a společně prožít pravou podzimní zábavu. 🍂 🙂 Děti, jakmile vybranou aktivitu splníte, nezapomeňte si ji v seznamu také odškrtnout. 😉

Podzimní aktivity ke stažení v PDF zde >>

Mimo jiné můžete vytvářet jednoduché pozimní dekorace z listí, kaštanů a plodin, které nám příroda v tomto období hojně nabízí. Na mých stránkách Facebooku se vás budu snažit čas od času nějakým tím výtvorem, který vyrobíme s mou dcerkou inspirovat. 

A protože nás čeká také období chmurného počasí, dozajista využijete také výukových knížek, ve kterých se děti hravou formou výuky seznámí např. s abecedou, čísly, barvičkami a tvary. 

Knížky zakoupíte zdewww.cernik.eu

Podzimní aktivity ke stažení v PDF zde >> 

Mějte krásný a pohodový podzim bez rýmiček a nemocí!

Komentáře